top of page

Takk

...for at du vil bli bedre kjent med meg!

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og har vært idrettslig aktiv hele livet. Jeg spilte fotball i 15 år før jeg måtte gi meg på grunn av en skade i kneet jeg måtte opereres for. Jeg spilte i 2.divisjon, og var knust av å måtte gi opp drømmen. Senere ble jeg "plukket opp" på friidrettskurset på Norges Idrettshøgskole som 25-åring. Dette resulterte i full satsing. Jeg ble i løpet av 3 år etablert i Norgestoppen, og har oppnådd plasseringer på topp 10 i NM på både 100, 200 og 400m, samt flere medaljer fra NM i  stafett. Jeg har vært østlandsk mester flere ganger, har representert Norge i et av verdens største idrettsarrangement Universiaden i 2017, og har i 2018, 2019 og 2021 vært 1 av 8 utøvere som har deltatt i Bislett Games nasjonale øvelser 100m.

Jeg har min utdanning fra Norges Idrettshøgskole hvor jeg studerte i 6 år. Først tok jeg en bacheIorgrad som faglærer i kroppsøving og idrettsfag, før jeg endret retning og tok en mastergrad i Coaching & Psykologi. I min masteroppgave forsket jeg på hvilke psykologiske faktorer som kjennetegner flere av Norges fremste individuelle toppidrettsutøvere, flere av mine intervjuobjekt er tidligere eller regjerende verdensmestere.

 

Oppgaven kan leses her: https://nih.brage.unit.no/nih-xmlui/bitstream/handle/11250/2450641/Masteroppgave%20Hallgeir%20Martinsen_PP.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Gjennom min mastergrad opparbeidet jeg en spesialkompetanse på selv-regulering, personlighets-teori, og psykologien bak det å lykkes. Ikke bare i idrettsverdenen, men som menneske. Jeg har siden 2016 vært medansvarlig i å utdanne kroppsøvingslærere på Norges Idrettshøgskole i friidrett, er nå for tiden ansatt for å gjennomføre all friidrettsundervisning her. Samtidig  er jeg også mentor for en student skoleåret 2019/2020, og skal bistå denne studenten gjennom månedlige samtaler. Informasjon om mentorprogram finner du her: https://www.nih.no/student/ambassador/mentroprogram/

 

Etter endt utdanning  jobbet jeg som miljøterapeut på en videregående skole i Oslo, og i kraft av denne jobben utviklet jeg en spisskompetanse  av det å forstå menneskers bakgrunn, og det å kommunisere godt med alle typer mennesker.  

Screenshot_20211011_152616.jpg
bottom of page