Takk

...for at du vil bli bedre kjent med meg!

Jeg har vært idrettslig aktiv hele livet, og spilte fotball i 15 år før jeg måtte gi meg på grunn av skade. Jeg spilte i 2.divisjon, og var knust av å måtte gi opp drømmen. Men alt skjer av en grunn. Jeg ble plukket opp i friidretten på Norges Idrettshøgskole som 25-åring. Dette resulterte i full satsing. Jeg ble i løpet av 3 år etablert i Norgestoppen, og har oppnådd plasseringer på topp 10 i NM på både 100, 200 og 400m, samt flere medaljer fra stafett. Jeg har vært østlandsk mester flere ganger, og har representert Norge i et av verdens største idrettsarrangement, Universiaden i 2017.

I min mastergrad forsket jeg på hvilke psykologiske faktorer som kjennetegnet flere av Norges fremste individuelle toppidrettsutøvere. På grunnlag av dette opparbeidet jeg en spesialkompetanse på selv-regulering, personlighets-teori, og psykologien bak det å lykkes. Ikke bare i idrettsverdenen, men som menneske.

 

Etter endt utdanning har jeg jobbet som miljøterapeut, og har i kraft av denne jobben utviklet god forståelse for viktigheten av å forstå menneskers bakgrunn, tålmodighet og en spisskompetanse innen mellommenneskelig samhandling.

 

 All rights reserved ©2019 by OptimaltMentalt.