top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHallgeir Martinsen

Livet er hverdag, livet er hver dag!


Nå er det en stund siden siste innlegg, og det er jeg takknemlig for. Jeg liker å gi deg informasjon basert på empiriske bevis eller forskning, og sette det i en hverdagslig kontekst. Jeg er så heldig at det har vært, og vil fremover være en del jobb for OptimaltMentalt, og bruker energien min her. Det vil komme flere innlegg som vil være av interesse for mange, men alt til sin tid. I stedet bruker jeg dette innlegget på å minne deg på det jeg minner meg selv på hver dag, og som jeg tror mange glemmer i dag.


Mange blir (ubevisst) fanget i hverdagens mas og krav, som ofte også er innbilte, om at vi er nødt til å jobbe mest mulig og hardest mulig for å vise at vi duger, at vi er verdt noe. I mine tidligere artikler (som du gjerne kan kikke på) skriver jeg om viktigheten av hvile, at vi faktisk ikke produserer mer eller med bedre kvalitet bare vi skviser oss selv nok, det er heller omvendt. Ei er penger eller materialistiske ting veien til lykke. Lykken er i oss selv, og gjennom andre (se gjerne tidligere artikkel angåennde lykke her. (Spesielt når de grunnleggende behovene er tilfredstilt, som de er for de fleste av oss i Norge).


Derfor er jeg også selv veldig bevisst på å ikke gjøre mest mulig, men jeg ønsker å gjøre det best mulig. For meg betyr det å lytte til meg selv, og jobbe i et tempo jeg selv føler er bra for meg. Så langt har det gitt veldig god uttelling, og det gjør det nok for deg også.


Så minn gjerne deg selv på det samme, at livet er dagene som kommer og går. Det er i dag, her og nå du lever og kan være lykkelig. Det kan vi ikke imorgen, eller i går. Så når helgen nå nærmer seg for de fleste, gi deg selv sjansen til å puste ut, senke skuldrene og bruke store deler av helgen til akkurat det du selv har lyst til, det som gir deg energi og glede. La deg selv få hvile, slik at du kan lade batteriene og ha mer fysisk og psykisk overskudd til dagene som kommer. Ha en riktig god helg, og ta vare på deg selv og de rundt deg.
107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page