PERSONVERNERKLÆRING FOR OPTIMALTMENTALT 1. BEHANDLINGSANSVARLIG Hallgeir martinsen er på vegne av OptimaltMentalt behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 2. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:kjønn, fødselsdato. Vi bruker kun data til å følge med på antall besøkende og sidevisninger 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN Vi bruker kun informasjon til å følge med på antall sidevisninger og besøkende. 4. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Vi bruker ikke lagret informasjon på noen måte i vår virksomhet. 5. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER 0Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: 6. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. 7. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.Vi gjennomfører ikke salg på vår nettside, så dette vil ikke være relevant for deg som bruker. 8. RETTIGHETER FOR DEN REGISTRERTE Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. 9. PERSONVERNOMBUD 10. INFORMASJONSSIKKERHET Vi lagrer ingen form for data i vår virksomhet. KONTAKTINFORMASJON Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: hallgeir@optimaltmentalt.no OptimaltMentalt Oslo

 All rights reserved ©2021 by OptimaltMentalt.